Activitats de l’Associació any 2019

 

Divendres 1 de novembre: Castanyada i concurs de Ratafia. Diumenge 3 de novembre: Excursió per la Serra de Finestres

Divendres, dia 1 de novembre, es farà el tradicional concurs de ratafia durant la castanyada popular organitzada per l’Ajuntament de Mieres. Aquesta activitat tindrà lloc a partir de les cinc de la tarda a l’aparcament que hi ha darrera del dispensari.

També us informem que diumenge 3 de novembre farem una excursió matinal per la Serra de Finestres.Ens trobarem a les nou del matí a la plaça Major del poble. En el següent enllaç podeu consultar la descripció d’aquesta excursió: Entre Raspat i Els Saiols

 

 

 

Diumenge 29 de setembre: Excursió a Sant Julià del Mont

El proper diumenge 29 de setembre farem una excursió matinal a Sant Julià del Mont. Ens trobarem a les 9 del matí a la plaça Major de Mieres.

 

Diumenge 21 de juliol: Passejada pels voltants de Mieres

El diumenge 21 de juliol farem una matinal pels voltants de Mieres. Per la calor, es sortirà d’hora, a les 8 del matí, des de la plaça major de Mieres.

Diumenge 23 de juny: Passejada per fer ratafia

El diumenge 23 de juny farem l’habitual sortida matinal per anar a buscar les herbes per fer el licor de la Ratafia. Ens trobarem a les 9 del matí davant de l’escola municipal de Mieres.

Diumenge 28 d’abril: Aplec de Santa Maria del Freixe

El proper diumenge, 28 d’abril, se celebra l’Aplec del Freixe i com cada any organitzem la pujada a peu des de Mieres. Ens trobarem a les 10h a la plaça Major de Mieres.

Diumenge 21 d’abril: Caminant pels Saiols

El diumenge 21 d’abril farem una excursió matinal pels paratges dels Saiols. Ens trobarem a un quart de deu a la plaça Major de Mieres.

 

Dissabte 23 de març: Xerrada sobre l’ofici de Carboner

El dissabte 23 de març farem una xerrada sobre l’ofici de Carboner, el conferenciant serà Ernest Costa i Savoia. Es farà a les 6 de la tarda en el Centre Cívic de Mieres

 

Diumenge 10 de març: sortida matinal per la muntanya de Rocacorba

El proper diumenge 10 de març farem una sortida matinal per la muntanya de Rocacorba. Ens trobarem a les 9 a la plaça Major de Mieres o per a qui vulgui anar directament a Rocacorba, a les 9h 40m en el santuari de Rocacorba.

 

Dissabte 2 de febrer:xerrada sobre l’ofici d’escloper

El dia 2 de febrer, a les 6 de la tarda, en el local del Centre Cívic de Mieres, farem una xerrada sobre l’ofici d’escloper. Josep Pratdesaba, un dels pocs esclopers que queden en actiu en el nostre país, ens explicarà la tècnica d’aquest antic i oblidat ofici. Més informació en el document adjunt. La xerrada és organitzada conjuntament amb el Centre d’Estudis Mierencs i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

 

 

Diumenge 27 de gener: Excursió a la muntanya de Montfalgó

El darrer diumenge de gener farem una excursió matinal per la muntanya de Montfalgó, la que vam tenir que suspendre el passat 8 de desembre. Ens trobarem a les 9 del matí a la plaça Major de Mieres.

 

 


A %d bloguers els agrada això: