Activitats de l’Associació any 2017

Dissabte 9 desembre: Sortida matinal pels paratges del veïnat de Bustins
El dissabte 9 de desembre farem una sortida matinal pels paratges del veïnat de Bustins, on se suposa que passaren els fets de la llegenda de l’or de l’Alou. Tot caminant per corriols recent netejats per l’associació, explicarem aquesta història, veritat o llegenda, que ha anat passant de pares a fills.
Ens trobarem a la plaça Major de Mieres a un quart de deu del matí.

Divendres 8 de desembre: Gimcana fotogràfica
El dia 8 de desembre el Centre d’Estudis Mierencs organitza una gimcana fotogràfica per veure, a través de fotografies de la primera meitat del segle XX, com s’ha transformat el poble. La nostra entitat col.labora en l’organització de la gimcana. En cartell trobareu més informació.
Diumenge 19 novembre: Excursió al Puigsallança
El diumenge 19 de novembre farem una sortida matinal per pujar al Puigsallança, per veure les fagedes amb els colors de tardor. Sortirem a les 9h del matí de la plaça Major de Mieres.

Dissabte 4 novembre: castanyada i concurs de ratafia
El primer dissabte de novembre, dia 4,  se celebrarà la castanyada popular a Mieres ,en la qual la nostra associació participa des de fa uns anys organitzant el concurs de ratafia casolana.  Us enviem el cartell adjunt amb més informació. Degut a la climatologia aquest any no es farà la tradicional exposició de bolets.
També us recordem que aquest dissabte 28 d’octubre, a dos quarts de set de la tarda en el centre cívic, es farà una xerrada sobre de les teuleries.
Dissabte 28 d’octubre: conferència i audiovisual sobre l’ofici de rajoler
El darrer dissabte d’aquest mes d’octubre, el dia 28, a dos quarts de set de la tarda es farà en el Centre Cívic de Mieres un audiovisual  sobre com funcionaven les teuleries o rajoleries que havia pel nostre municipi. El conferenciant serà Josep Matés, mestre terrisser, que ens explicarà com era aquest ofici.

Més informació en el document que adjuntem.

Diumenge 24 de setembre: excursió matinal pels paratges de la Roca de Migdia
Us fem saber que el proper diumenge 24 de setembre està programada una excursió matinal pels paratges de la Roca de Migdia. Ens trobarem a les 9h a la plaça Major de Mieres.
Dissabte 12 d’agost: Activitat nocturna per veure les Llàgrimes de Sant Llorenç
Dissabte 12 d’agost ens trobarem a les 10 de la nit a la plaça Major de Mieres per anar al Puigfarner (dipòsits d’aigua) a veure la pluja d’estels dels Perseids o Llàgrimes de Sant Llorenç.

Diumenge 25 de juny: Passejada per fer ratafia
El diumenge 25 de juny us convidem a participar en la matinal per anar a recollir herbes per fer la ratafia. Ens trobarem a dos quarts de 10 davant de l’escola de Mieres, a tocar l’entrada del poble.

Diumenge 28 de maig: Excursió al Ventós (una volta per la Serra de Finestres)
El darrer diumenge de maig, el dia 28, farem una sortida a la serra de Finestres per la zona de Mas Ventós. Durarà tot el dia. Més informació veure cartell adjunt.
Ens trobarem a les 8 del matí a la plaça Major de Mieres. Per qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb nosaltres.
Diumenge 30 d’abril: Aplec del Freixe
Us fem saber que el dia 30 d’abril se celebrarà l’aplec del Freixe. Com cada any farem la pujada a peu des de Mieres. Ens trobarem a les 10h del matí a la plaça Major de Mieres.
Divendres 14 d’abril: Excursió des de Batet de la Serra a Sant Abdó i Sant Senén
Us informem que divendres 14 d’abril farem una excursió per la zona de Batet de la Serra. Ens trobarem a les 9h del matí a la plaça Major de Mieres o a les 9h30m a l’església de Batet.
Diumenge 12 de març: Caminada matinal amb esmorzar al Freixe
Celebrem els deus anys de l’associació. Ho farem amb una botifarrada a dalt la serra de Finestres.

Ens trobarem a les 9h del matí a la plaça Major, per pujar a peu fins el paratge de l’ermita del Freixe. Cada persona s’ha de dur els estris per menjar. Tot lo demés ho posa l’associació. Més informació la trobareu en el document adjunt.

Per participar a aquesta activitat us heu d’apuntar abans.

10-anys-associacio-amics-serra-finestres
Diumenge 29 de gener: Excursió a l’altre vessant de Bastarra
(Aquesta activitat estava inicialment programada per diumenge 22, però el mal temps va provocar el seu ajornament).
El diumenge 29 de gener farem una sortida matinal per la zona de Ruïtlles i del collet de Bastarra. Ens trobarem a les 9 del matí a la plaça Major de Mieres. Per més informació veure el cartell que afegim.  Us hi esperem.
excursio-a-laltre-vessant-de-bastarra

A %d bloguers els agrada això: